Troublefree

SMART STONE 4

Alle modules van SMART STONE 3 +

image/svg+xml

Voorraad

Wanneer uw voorraad is ingevoerd in Smart Stone kunt u direct gebruik maken van extra informatie en inzicht in uw assortiment. De voorraadpositie wordt altijd live getoond in het artikelbeheer, offertes en orders en is te ontsluiten via de webshop-API. Wanneer u een verkooporder aanmaakt, wordt het verkochte artikel direct gereserveerd van de voorraad.

image/svg+xml

Urenregistratie

Middels de module ‘urenregistratie’ in Smart Stone kunnen uw medewerkers de gewerkte uren eenvoudig registreren. De gewerkte uren worden op basis van activiteit en/of project bijgehouden. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om gewerkte uren in rekening te brengen bij uw klant en inzicht te krijgen in de productiviteit van uw medewerkers. Gewerkte uren kunnen goedgekeurd worden. Op basis hiervan kunt u uw salaris- en verlofadministratie gemakkelijk op orde houden.

image/svg+xml

SAUS assortiment

Met SAUS, de Smart Stone Artikel Update Service, heeft u de mogelijkheid uw assortiment van diverse fabrikanten en leveranciers eenvoudig up-to-date te houden. Met de SAUS assortiment functionaliteit bent ú de leverancier en kunt u uw assortiment eenvoudig delen met uw klanten die ook gebruikmaken van Smart Stone of Smart Garden.

image/svg+xml

Magazijnen

Wanneer uw voorraad op meerdere fysieke locaties of terreinen is ondergebracht, kunt u in Smart Stone meerdere magazijnen aanmaken. De magazijnen bieden inzicht in de locatie waar uw spullen zijn opgeslagen. Bovendien wordt u door het magazijntransportadvies op de hoogte gebracht wanneer er voorraad verplaatst moet worden om de hoeveelheden boven het minimum te houden of een bestelling te kunnen leveren.

image/svg+xml

Betalingskorting

Met de betalingskorting van Smart Stone kunt u uw klanten motiveren snel te betalen. U kunt bijvoorbeeld 2% korting geven aan uw zakelijke afnemers die binnen 7 dagen betalen. Op deze manier heeft u uw betaling snel binnen, hoeft u uw klanten minder te herinneren aan het betalen van facturen en blijft uw liquiditeit op peil.

image/svg+xml

Meerdere artikelgroepen

Door uw assortiment in Smart Stone in te delen in meerdere artikelgroepen, kunt u ervoor zorgen dat uw assortiment eenvoudiger te vinden is voor uw klanten. De extra artikelgroepen worden bijvoorbeeld gebruikt in de webshop-API, zodat bepaalde artikelen op meerdere plaatsen getoond worden.

image/svg+xml

Meerdere prijskolommen

In Smart Stone kunt u per artikel meerdere prijzen instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld een consumentenprijs en een hoveniersprijs hanteren. Eventueel zijn deze prijskolommen ook te combineren met normale prijsafspraken.

image/svg+xml

Batch herinneren

Debiteuren kunt u eenvoudig herinneren aan hun openstaande facturen middels de herinneringenfunctionaliteit. Hierin krijgt u een overzicht van de openstaande posten en heeft u de mogelijkheid alle klanten in één keer een herinnering te sturen.

.
image/svg+xml

Point of Sale

De Point of Sale-module van Smart Stone biedt u een volledige kassaomgeving. Middels een touchscreenvriendelijke interface kunt u eenvoudig producten scannen en afrekenen. Ook het opzoeken van een artikel of het maken van een reguliere order behoort tot de mogelijkheden. De kassatellingen zorgen ervoor dat u de controle houdt over uw contante geldstroom. Uiteraard is het mogelijk om gebruik te maken van een kassabonprinter, barcodescanner of klantdisplay.

image/svg+xml

Leveringsdatum per regel

Door uw orderregels in Smart Stone van een leveringsdatum te voorzien, kunt u meerdere leveringen in één order combineren. Op deze manier houdt u overzicht over het complete project en kunt u gefaseerd uitleveren. De functie voor groepslevering helpt u hier nog meer bij.

image/svg+xml

Bijlagen bij orders en offertes

Met bijlagen zoals foto’s, tekeningen, overeenkomsten of aanwijzingen zorgt u ervoor dat alle gegevens bij elkaar komen. Documenten kunt u middels drag-and-drop toevoegen en eenvoudig meesturen wanneer u een klant een offerte of orderbevestiging stuurt.

Ontdek Smart stone 5

Alle modules van SMART STONE

Heeft u vragen?