Troublefree

SMART STONE 1

Alle basis modules op een rijtje

image/svg+xml

Relatiebeheer

Beheer al uw relaties vanuit Smart Stone. Leg uw klanten, leveranciers en fabrikanten vast en vind hun offertes en orders gemakkelijk terug. Op de relatiekaart kunt u niet alleen de NAW-gegevens van uw relatie bijhouden, maar ook contactpersonen, prijs-afspraken, bankrekeningnummers en andere financiële gegevens. Alle relaties worden ingedeeld in een relatiegroep. Een relatiegroep is een blauwdruk voor het type relatie en herbergt bijvoorbeeld de standaard betalings- en leveringscondities.

image/svg+xml

Artikelbeheer

Beheer al uw artikelen vanuit Smart Stone. Voer uw artikelen in en verdeel deze over artikelgroepen. De artikelkaart is zo ingericht dat het ‘past’ in uw branche. U kunt allerlei zaken vastleggen, zoals in- en verkoopeenheid, aantal eenheden per verpakking, aantal lagen per verpakking en het gewicht. U kunt in het artikelbeheer gemakkelijk prijslijsten vanuit Excel importeren en exporteren. Daarnaast is er een uitgebreid artikelonderhoud- systeem en een artikelraster om artikelen snel in bulk te kunnen bewerken. U kunt in deze module ook prijskaartjes aanmaken en een prijslijst per klant genereren.

image/svg+xml

Offerte

Met Smart Stone legt u uw offertes vast terwijl u uw klant helpt. Een offerte maken gaat namelijk snel en eenvoudig. De offertefunctionaliteit bevat tal van slimmigheden om gemakkelijk een prijsopgave te kunnen maken voor uw klant. Door desgewenst automatisch af te ronden op de gewenste verkoopeenheid en zaken als deelverpakkings kosten en statiegeld automatisch toe te voegen, hoeft u hier niet meer aan te denken. U presenteert dus in een handomdraai een complete en professioneel ogende offerte aan uw klant. Uiteraard is het ook mogelijk om uw offerte per e-mail te versturen.

image/svg+xml

Order

Al uw verkopen legt u in Smart Stone vast in verkooporders. Het is mogelijk om een order te maken aan de hand van een eerder gemaakte offerte of order, maar ook om de order direct in te voeren. Van iedere orderregel wordt de status apart bijgehouden. U ziet dus in een oogwenk of de order volledig geleverd en gefactureerd is. Met onze ordermodule kunt u ook uw balieverkopen optimaliseren: door onze innovatieve functie voor directe facturatie met contante betaling (inclusief aansturing kassalade en PIN-apparaat) vereenvoudigt u de afhandeling van iedere balieverkoop.

image/svg+xml

Factuur

Met Smart Stone vindt u al uw verkoopfacturen gemakkelijk terug in een duidelijk overzicht. Door gebruik te maken van gekleurde pictogrammen ziet u snel en duidelijk wat de status is van een factuur en de betaling daarvan. Vanuit het overzicht openstaande posten stuurt u direct herinneringen of aanmaningen per e-mail.

image/svg+xml

Statistiek basis

Met de module ‘statistiek basis’ heeft u realtime inzicht in uw belangrijkste bedrijfsstromen. Zo is het mogelijk om de verkoopomzet, gefactureerde omzet en geleverde omzet per datumbereik te zien. Daarnaast ziet u een top-10 van uw beste relaties, relatiegroepen, artikelen en artikelgroepen binnen dat datumbereik

Ontdek Smart stone 2

Alle modules van SMART STONE

Heeft u vragen?