Troublefree

SMART NURSERY 2

Alle modules van SMART NURSERY 1 +

image/svg+xml

Locatie/cellen per partij

Door cellen en locaties in te richten kunt u per locatie bekijken welke partijen aanwezig zijn. Dit is mogelijk per desbetreffende locatie of cel.

image/svg+xml

PDA/tablet

De mobiele ondersteuning van Smart Bulb kan in twee onderdelen worden opgedeeld: PDA en tablet. PDA bevat meerdere submodules: het registreren van uitval, partijen op locatie zetten/verplaatsen, orderpicking, intern keuren, het gereedmelden van producties en de expeditie. Hiernaast bevat de tabletmodule de volgende submodules: intern keuren, partijen op locatie zetten/verplaatsen en ontvangen. 

image/svg+xml

Ketenregister

Smart Bulb is gecertificeerd voor het Ketenregister. Ontvangen partijen worden automatisch aangemeld bij of opgehaald uit het Ketenregister. Leveringen worden automatisch gecommuniceerd. Bij de ontwikkeling van de module Ketenregister zijn de gebruikershandelingen en de vertraging tot een minimum beperkt. U kunt hiermee voldoen aan een administratieve verplichting, zonder dat u hier veel extra handelingen voor hoeft te verrichten.

image/svg+xml

Persoonlijke lay-outs

Met de Smart Bulb functie voor persoonlijke lay-outs kunt u per klant(groep) een eigen lay-outset instellen. U kunt bijvoorbeeld verschillende factuurlay-outs gebruiken voor uw zakelijke en particuliere klanten.

image/svg+xml

Zuurreclamaties

Smart Bulb is voorzien van diverse functies om gemakkelijk uitval te kunnen boeken op verschillende momenten in het productieproces. Deze uitval resulteert in een zuurreclamatielijst, die vanuit deze module gemakkelijk vastgelegd en verstuurd kan worden. De software houdt bij hoeveel er reeds gereclameerd is en op welke datum dat gebeurd is.

Ontdek Smart Nursery 3

Alle modules van SMART NURSERY

Heeft u vragen?