Troublefree

SMART NURSERY 1

image/svg+xml

Relatiebeheer

Beheer al uw relaties vanuit Smart Nursery. Leg uw klanten, leveranciers en overige relaties vast en vind offertes en orders gemakkelijk terug. Op de relatiekaart kunt u niet alleen de NAW-gegevens van uw relatie bijhouden, maar ook contactpersonen, prijsafspraken, bankrekeningnummers en andere financiële gegevens. Alle relaties worden ingedeeld in een relatiegroep. Een relatiegroep is een blauwdruk voor het type relatie en bevat bijvoorbeeld de standaard betalings- en leveringsconditie. 

image/svg+xml

Artikelbeheer

Beheer al uw in- en verkoopartikelen vanuit Smart Nursery. Voer uw artikelen in en verdeel deze over artikelgroepen. De artikelkaart is zo ingericht dat het 'past' in uw branche. U kunt allerlei zaken vastleggen, zoals soort, genus, in- en verkoopeenheid, prijzen, maten, standaard verpakkingseenheid, EDIBULB-code en gewicht. U kunt in het artikelbeheer gemakkelijk prijslijsten vanuit Excel importeren en exporteren. Ook recepturen en kleinverpakkingen kunnen beheerd worden middels het artikelbeheer. Artikelen kunnen in Smart Bulb gemakkelijk opgezocht worden met slimme tekstzoekopdrachten of zoekcodes. 

image/svg+xml

Offerte

Met Smart Nursery legt u uw offertes vast terwijl u uw klant helpt. Een offerte maken gaat namelijk snel en eenvoudig. De offertefunctionaliteit bevat tal van slimmigheden om gemakkelijk een prijsopgave te kunnen maken. U presenteert dus in een handomdraai een complete en professioneel ogende offerte aan uw klant. Uiteraard is het ook mogelijk om uw offerte per e-mail te versturen.

image/svg+xml

Verkooporders

Al uw verkopen legt u in Smart Nursery vast in verkooporders. Het is mogelijk om een order te maken aan de hand van een eerder gemaakte offerte of order, maar ook om de order direct in te voeren. Van iedere orderregel wordt de status apart bijgehouden. U ziet dus in een oogwenk of de order volledig geleverd en gefactureerd is.

image/svg+xml

Inkooporders

De module inkooporders voorziet u van uitgebreide mogelijkheden om snel uw inkooporders in te voeren of in te lezen. De inkooporders kunnen gemakkelijk gecommuniceerd worden met uw leveranciers. Vanuit inkooporders kunnen afroeplijsten gegenereerd worden. 

image/svg+xml

Leveringen beheren

In de leveringenmodule worden leveringen aangemaakt. Dit kunt u gemakkelijk automatiseren door leveringen aan te laten maken vanuit gereedmeldingen van schuuropdrachten. In de leveringen kunnen zaken als collinummers, partijen, etc. vastgelegd worden. Er kunnen meerdere leveringen samengevoegd worden in een verscheping, waarbij geautomatiseerd verzend-/exportdocumenten uitgedraaid kunnen worden. Leveringen dienen als basis voor de facturatie. 

image/svg+xml

Facturen

Met Smart Nursery vindt u al uw verkoopfacturen gemakkelijk terug in een duidelijk overzicht. Facturen kunnen in batch gegenereerd worden, bijvoorbeeld per betalingsdatum of per zending. 
Smart Nursery heeft ondersteuning voor digitale facturatie; dit kan ingesteld worden per relatie. Uiteraard zijn de factuurlay-outs helemaal naar uw smaak aan te passen en is er ondersteuning voor meertaligheid.

image/svg+xml

Legger

De leggermodule geeft uw snel inzicht in de voorraadinformatie per product. U ziet in één scherm snel alle inkoop en verkoop, inclusief statussen, naast elkaar. Tevens is er informatie over partijen, over/tekort, fysieke voorraad, toewijzingen, uitval boekingen en alternatieve producten. Vanuit de legger kan gemakkelijk doorgeklikt worden naar inkooporders, verkooporders, ontvangsten, partijen, leveringen en toewijzingen. Dit maakt de legger een handig inzichts- en navigatiemiddel. 

image/svg+xml

Fustmodule

In de fustmodule kunnen in- en uitgaven van de fust worden bijgehouden. Ook is het in deze module mogelijk om fustbonnen te maken.

image/svg+xml

Edibulb

Smart Nursery is voorzien van EDIBULB-ondersteuning, waardoor u gemakkelijk inkopen via bemiddelaars kunt inlezen. Smart Bulb heeft tevens voorzieningen voor EDIBULB-communicatie voor directe handel. 

image/svg+xml

Labels

Smart Nursery heeft een labelmodule, waarmee u zelf eenvoudig labellay-outs kunt opmaken. Ook kunt u deze toewijzen aan specifieke labelprinters binnen uw bedrijf. Labels kunnen bij handelingen, zoals het ontvangen van bollen, automatisch geprint worden. Daarnaast kunt u instellen of labels per bak op per stapel geprint dienen te worden. Labels worden voorzien van barcodes en zelfs van logo’s of productafbeeldingen. Indien gewenst kunt u per klant afwijkende labellay-outs aanmaken voor de verschillende labeltypes.

Ontdek Smart Nursery 2

Alle modules van SMART NURSERY

Heeft u vragen?