Troublefree

SMART GARDEN 4

Alle modules van SMART GARDEN 3 +

image/svg+xml

Urenregistratie

Middels de module ‘urenregistratie’ in Smart Garden kunnen uw medewerkers de gewerkte uren eenvoudig registreren. De gewerkte uren worden op basis van activiteit en/of project bijgehouden. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om gewerkte uren in rekening te brengen bij uw klant en inzicht te krijgen in de productiviteit van uw medewerkers. Gewerkte uren kunnen goedgekeurd worden. Op basis hiervan kunt u uw salaris- en verlofadministratie gemakkelijk op orde houden.
image/svg+xml

Betalingskorting

Met de betalingskorting van Smart Garden kunt u uw klanten motiveren om snel te betalen. U kunt bijvoorbeeld 2% korting geven aan uw zakelijke afnemers die binnen 7 dagen betalen. Op deze manier heeft u uw betaling snel binnen, hoeft u uw klanten minder te herinneren aan het betalen van facturen en blijft uw liquiditeit op peil.
image/svg+xml

Batch herinneren

Debiteuren kunt u eenvoudig herinneren aan hun openstaande facturen middels de herinneringenfunctionaliteit. Hierin krijgt u een overzicht van de openstaande posten en heeft u de mogelijkheid alle klanten in één keer een herinnering te sturen.
Ontdek Smart Garden 5

Alle modules van SMART STONE

Smart Garden

Smart Garden 4

Alle modules van SMART GARDEN 3 +

Nieuwe functies in 1.9.36

Bij Troublefree werken wij voortdurend aan vernieuwing in de software. Wij groeien met u mee.

  • Facturen terugdraaien en crediteren
  • Bankrekeningen synchroniseren met Twinfield
  • E-mails toevoegen aan bijbehorende order

Heeft u vragen?