Troublefree

Update 1.9.36: Nog efficiƫnter werken

Lisa van Vliet

Lisa van Vliet, 18-11-2016

 

Troublefree is continu bezig met vernieuwing en innovatie, hierdoor kunnen wij de software zo goed mogelijk af stemmen op uw wensen. Sommige nieuwe updates zijn niet direct zichtbaar, maar kunnen u wel veel tijd besparen. Wilt u weten welke slimme oplossingen Troublefree nu heeft geïntegreerd? Lees dan verder.
 

Berg uw rekenmachine op

U kent het wel. Net ingesteld om offertes op te stellen in kilo’s, wilt de volgende klant een offerte in stuks. Bij Troublefree weten wij hoe vervelend het is om bij elke order, offerte of factuur een rekenmachine te moeten pakken. Altijd dat gepriegel met stuks, lagen of kilo’s… Met de nieuwe update van Troublefree kunt u uw rekenmachine opbergen! De software rekent nu razendsnel om tussen stuks, lagen, verpakkingen, vierkante meters, kilo’s en tonnen. Dat maakt het een stuk makkelijker én scheelt een hoop werk.

Op hoger niveau factureren

Behalve het kunnen opbergen van uw rekenmachine, bevat update 1.9.36 veel andere handige oplossingen. Met name voor de module ‘factureren’ hebben wij naar uw wensen gekeken. Heeft u ook weleens een verkeerde factuur opgestuurd? Dan heeft u vast ook moeite gehad met het rechtzetten hiervan. Daarom is het vanaf nu mogelijk om verkeerde facturen terug te draaien. Een andere tijdbesparende oplossing, is de mogelijkheid om abonnementen vooruit te factureren. Dat scheelt ook weer!

Prijsberekeningen en e-mailkoppeling per order

Voor orders en offertes heeft u vaak te maken met prijzen inclusief en exclusief BTW. Om de verschillende prijsberekeningen per order niet uit het oog te verliezen, hebben wij gemarkeerde leidende prijzen toegevoegd. Zo ziet u in één opslag welke afspraken omtrent prijsberekeningen er per order zijn gemaakt.
De laatste toevoeging op uw softwarepakket maakt het nu mogelijk om te controleren of er al een orderbevestiging per mail is verstuurd. Hoe? De update koppelt verzonden e-mails aan de desbetreffende order. 

Kortom, allemaal tijdbesparende updates. Wij blijven uiteraard niet stil zitten. Volgende week gaan wij weer aan de slag met nieuwe updates. Wist u al dat er door de nieuwe softwarepakketten in de toekomst nóg meer branchegerichte software-updates uitgevoerd zullen worden? Vanaf nu worden er speciale updates uitgevoerd die precies zijn afgestemd op de desbetreffende branche.

 

Wilt u graag gebruik maken van een van de bovenstaande updates? Dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Onze consultants zijn bereikbaar op 0252-250250 of via support@troublefree.nl.

 

Like Troublefree op Facebook en volg alle nieuwe software updates!