Troublefree

Power BI Dashboards maken al uw data gedetailleerd visueel inzichtelijk

Wilt u ook meer inzicht in uw cijfers om gerichter en strategisch te kunnen sturen op uw processen? Of bent u gewoon nieuwsgierig? Troublefree biedt u een dynamische oplossing op maat met Power BI dashboard of Live Excel. Deze tools geven u een diepe duik in uw data en geven alles visueel aantrekkelijk en overzichtelijk weer. Dit brengt u moeiteloos in staat strategische beslissingen te nemen en processen te optimaliseren. Door de beveiligde directe koppeling met onze database zijn de visualisaties altijd up-to-date, zodat u snel kan schakelen binnen uw bedrijfsvoering.

 

 

 

Power BI is de meest moderne en uitgebreide oplossing waarmee u uw data tot leven brengt. Met onze technische expertise zetten wij de databronnen om in een overzichtelijk dashboard met uitgebreide visualisatiemogelijkheden. Hiermee kunt u zelf tot nieuwe inzichten komen in uw kerncijfers en uw organisatie datagedreven aansturen. Als u meer affiniteit hebt met Excel, kunnen wij ook hierin een uitgebreid dashboard voor u creëren. Of als u dat liever zelf doet, helpen wij u om de databronnen te ontsluiten en automatisch up-to-date te houden.

Voorbeeld Power BI-dashboard

Power BI kan u op detailniveau meer inzicht verschaffen over hoe medewerkers onderling presteren op het gebied van orderwaarde of hoeveelheid orders. Ook kunt u per product zien op welke momenten u extra of minder voorraden aan moet houden. Met deze kennis kan u uw inkoopbeleid stroomlijnen om kosten te besparen. Een andere toepassing is het bekijken hoe de omzet per klant verschilt ten opzichte van vorig jaar. Deze gegevens stellen u in staat klanten gerichter aandacht te geven om omzet te verhogen. Ook kunt u op een kaart zien in welke gebieden in de regio u uw omzet realiseert of waar u ondervertegenwoordigd bent. Als de data aanwezig is kan Power BI het voor u gedetailleerd visueel inzichtelijk maken.

Voorbeeld Power BI-dashboard


Voor slechts € 50 per maand heeft u altijd een live connectie met uw nieuwste bedrijfsgegevens. Omdat ieder bedrijf stuurt op verschillende kerncijfers, ontvangt u bij de aanschaf van een abonnement één volledige dag gratis consultancy om het dashboard naar uw wensen in te richten. Hiermee bieden wij u altijd een oplossing op maat. Ben u ook benieuwd hoe deze service er voor zorgt dat u uw bedrijf beter leert kennen? Bel of mail ons voor een afspraak en wij laten het u graag zien in een vrijblijvende demo.

(Alle bedragen zijn exclusief btw.)